Tourn statistik

torsdag 29 november 2012

Julkort med stygn

Scrapbutikens julkortsutmaning nr 9 skulle innehålla stygn. Jag har sytt en söm runt kanten. Gillar inte att sy så det här var en utmaning och inte blev det rakt heller. Blomman i mitten är jag mer nöjd med. Den är gjord av kaffefilter.

This card is also part of Simon Says Stamp Challenge this week, that is anything goes

fredag 23 november 2012

Scrapbrukets Julkortsutmaning nr 8

Tycker jag har gott om tid och så blir det i alla fall ont om tid att bli klar. Det här kortet är nog rekord på hur snabbt det kan gå. Tog bara en halvtimme att göra inkl att fundera ut vad jag skulle göra. Veckans tema var Craft Cardstock. Hade tur att hitta ett i mina gömmor. Inget som jag använder i vanliga fall, men lite pepparkakor kunde det bli av det i alla fall. Även receptet är stämplat och embossat på Craft Cardstock.

Julkort med Mimosastämpel


Har gjort ett julkort i traditionella färger med en stämpel från Bildmålarna. Den är med i deras utmaning för November. Där skulle det vara med två mönstrade papper. De är från Maja Design.
Blomman har jag gjort själv av kaffefilter.

tisdag 13 november 2012

Scrapbutikens julkortsutmaning nr 7

Med det här kortet är jag med i Scrapbutikens julkortsutmaning nr7. Den här gången var temat nedräkning till jul. Tack och lov var det inte från 24 och ner utan "bara" från 10. Det är var nog den svåraste utmaningen hitintills. Jag som inte vill ha mycket saker på mitt kort och helt plötsligt skulle jag ha 10 saker av något! Då gäller det att vara iderik :-) Så här blev min lista.



10 stämplade embossade snöflingor
9 färger av Promarkers för att färglägga stämpelmotiven
8 vita pearls i mitten av de stämplade snöflingorna
7 stickles duttar i ena hörnet
6 foam stickers som bildar God Jul
5 snöflinge-eyelets
4 olika distressfärger för att färga pappret. De 3 vinter färgerna för bakgrunden och den bruna för kanten
3 silverfärgade snören
2 färglagda magnolia stämpelmotiv
1 vitt papper som grund

söndag 11 november 2012

Pepparkaksjulkort

Jag gillar julkort i brunt, så då passar pepparkakor väldigt bra. Receptet är en stämpel från Panduro som är embossad i guld. Fyllde i pepparkakorna med brunt och hade på glossy accent för att få dem att sticka ut lite. De stora pepparkakorna är qk dies.
På vellpappen har jag kletat lite lim och strött på Rangers dry glitter.
Kom just på när jag sitter och tittar på kortet att det nog får bli ett god jul uppe i högra hörnet.

Farsdagskort

Ett kort till fars-dag. En spelman som har jobbat med klockor. Vad passar bättre än Maja Designs notpapper och TH klocka.
 

måndag 5 november 2012

Höstkort


Gillar Maja Designs nya höstpapper. Har kommit fram till att jag nog gillar höstfärgerna bäst. Här ett enkelt kort men en söt älg från Magnolia. Den är färglagd med Promarkers. 

Julkort i vitt


Scrapbutikens julkortsutmaning nr 6 var på temat endast vitt. Hade en del saker i vitt som jag funderat på att använda så det passade väldigt bra. Syns dåligt, men kortstommen var embossad med en ram i mitten. Sedan har jag använt en gasväv. Fick den hos tandläkaren när äldsta dottern dragit ut en tand för att stoppa blödningen, men den behövdes aldrig användas och förpackningen var öppnad så då var det lika bra att ta den till pyssel. Fungerar bra istället för cheese cloth.
Snöflingorna är en Martha Stewart punch. Alfabetet är Haunted från Life Style Crafts (fd quickutz). På dem har jag använt ett par av mina nya favoriter. Sticky embossing powder och Distress Stickles Dry Glitter Clear Rock Candy. Glittret köpte jag i höstas och har redan använt halva burken.
Lite vita blommor fick en mist av perfect pearl på sig och så blev det ett par små swirls som är en die från Cherry Lynn Design