Tourn statistik

söndag 1 juli 2012

Min pysselhörna

Har röjt på mitt skrivbord så jag passade på att ta lite bilder samtidigt. Jag har turen att ha ett jättestort skrivbord att pyssla på. Oftast är den täckt med saker, men jag lyckas i alla fall hålla min gråa pysselmatta fri från saker. Den är i storlek av en ugnsplåt för det är en silikonmatta köpt på Clas Ohlson.


 Eftersom skrivbordet står vid fönstret så är det lite ont om väggutrymme för förvaring. Jag har satt upp en vajer tvärs över fönstret och där hänger jag alla möjliga dekorationer.
 
 Hittade ett par gamla A4 förvaring så här kan jag förvara pågående alster och annat som är bra att ha till hands. Ovanpå är min distressförvaring.
På den andra står en Raaco förvaring där jag har alla brads, charms, bling och lite andra dekorationer. Ovanpå den står en pappersförvaring som jag har med på träffar och som i vanliga fall innehåller diverse spillbitar
 Hittade den här lådan på Panduro. Passade bra att ha mina stains och refiller i.
Skrivbordshyllan ger ytterligare plats för saker som är bra att ha framme.

Under skrivbordet ryms en Alex hurts perfekt. Det är en men stora grunda lådor som rymmer A2 papper. Däri ryms bla mitt stickles ställ som tyvärr blivit fullt.
Även stansar ryms på ett överskådligt sätt.

4 kommentarer:

 1. ÅÅH så härlig pysselhörna, vilken fin ordning, ja inte är det så fint i min pysselhörna, ser ut som en bomb slagit ner =)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gjorde min också igår och det finns en anledning till att jag inte tog kort på resten av rummet :-)

   Radera
 2. Å vad fint du har det, kul att få hälsa på hos dig.
  http://asamia.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Hej hej! Ser härligt ut med din plats vid fönstret! Ha en jättebra kväll // Anna Ahlqvist

  SvaraRadera